ERZURUM / PASİNLER - Demirdöven Ortaokulu

Mrt

6-A sınıfı öğrencilerimiz okulumuzda yapılan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü´nde "Şanlı MEHMET" adlı seslendirmelerini gerçekleştirdiler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü´nde 2-A sınıfında bulunan öğrencimiz ilgili şiirini okudu. Kendisini tebrik ediyoruz.

Mrt

18 Mart 1915, Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın tarihidir. Zaferimiz kutlu olsun…

Bu topraklarımızı vatan yapan aziz şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

Mrt

8.sınıf öğrencilerimize deneme sınavı yapıldı.

Nis

Okulumuzda EBA tanıtım semineri 13.04.2018 tarihinde Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni tarafından yapıldı. Yapılan seminerde EBA tüm içerikleriyle detaylandırılarak öğrencilerimizin EBA konusunda bilinçli hale gelinmesi sağlandı.EBa ders kısmında öğrencilerle uygulamalı çalışmalar yapılarak konular kısmı gösterildi, alıştırmalar ve tarama testi bölümünde örnek sorular çözülerek menü tanıtımı yapıldı ve duvarım kısmı hakkında ise genel bilgilendirilme yapılarak sadece "eğisel içerikli paylaşımlarda bulunulması gerektiği" uyarısında bulunuldu.Son olarak da "çalışmalarım" kısmına uygulamalı olarak dosya eklendi ve öğrencilerin de o bölüme ulaşılması sağlandı.