ERZURUM / PASİNLER - Demirdöven Ortaokulu

Nis

Okulumuz öğretmenlerine  e-okula yeni eklenmiş olan "sosyal etkinlikler" modülü hakkında gerekli bilgilendirme, Okul Müdürümüz İmdat Sezer tarafından 11.04.2019 tarihinde saat 13.00´da Bilişim Sınıfında gerçekleştirilmiştir.

Nis

Okulumuz Cumhuriyet Ortaokul´unu 3-2 yenerek FİNALE çıkmaya hak kazanmıştır.Ögrencilerimizi yürekten alkışlıyoruz.Tebrikler Demirdöven Ortaokulu 🏅🏆👏🏐🥇👏

Nis

Okulumuz ilçede düzenlenen Voleybol Maçında Atatürk Yibo´yu 2-0 yenerek YARI FİNALE çıkmaya hak kazanmıştır.Kendilerini gönülden tebrik ederken, çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz 👏

Mrt

31 Mart Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimlerin ardından 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil olarak ilan edildiği Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmen açıklandı.

Mrt

Okul sitemize ziyaretçi defteri menüsü eklenmiştir.Görüş ve dileklerinizi sayfamızda paylaşabilirsiniz.

Mrt

7 - B sınıfı öğrencilerimize EBA ve okul sitemiz hakkında bilgilendirme yapıldı.

Mrt

7 - A sınıfı öğrencilerimize EBA ve okul sitemiz hakkında bilgilendirme yapıldı.

Mrt

6 - A sınıfı öğrencilerimize EBA ve okul sitemiz hakkında bilgilendirme yapıldı.

Mrt

5 - A sınıfı öğrencilerimize EBA ve okul sitemiz hakkında bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimiz dinlenme saatlerini masa tenisi oynayarak değerlendiriyorlar.Kendilerine iyi eğlenceler diliyoruz 😊

Mrt

5-A sınıfı öğrencimiz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde (27.03.2019) göstermiş olduğu başarıdan dolayı haftanın yıldızı olmaya hak kazanmıştır. Kendisini tebrik ederek başarılarının devamını diliyoruz :-)

Mrt

YARIN (27.03.2019) 2.DERSTE 8.SINIFLARA MİLLİ EĞİTİMİN DENEME SINAVI YAPILACAKTIR.

Mrt

Okulumuz, ilçemizde düzenlenmiş olan "SOLO SES YARISMASINA" katılım sağladı. Yarışmayı; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, İlçe Şube Müdürlerimiz ve Okul Müdürlerimiz de ilgiyle takip ettiler. Katkısı olan herkese okulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.